StijlZo Meubelmakerij Logo
HOME
....................................................................................................................................

Ben je op zoek naar een Meubel? Meubelmakerij StijlZo uit Geldermalsen maakt stijlvolle kwaliteitsmeubels op maat of in serieproductie vanuit onze werkplaats in Geldermalsen. Geheel naar jou wensen ontwerpen en produceren wij het meubel of meubels. Dit kan per stuk op maat, maar kan ook in serieproductie. Ook kun je kiezen uit een van onze eigen meubels uit onze eigen meubel lijn.

Om jou meubel te maken, werken wij in onze meubelmakerij in Geldermalsen met alle denkbare materialen zoals (Massief) hout, Fineer, Plaatmaterialen, en formica. Maar bijvoorbeeld ook met RVS aluminium, staal en graniet composiet.

Op deze website krijg je inzicht in onze mogelijkheden. Kijk dus eens bij ons portfolio, of kom meer te weten over onze werkwijze of eigen meubellijn. Ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van een uniek en stijlvol meubel? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

Meubelmakerij StijlZo is sinds kort ook te vinden op StijlZo.nl
 

Site design: Koen van der Weijden | Copyright © 2012 Stylzo All rights Reserved.