StijlZo Meubelmakerij Logo
OVER ONS
....................................................................................................................................

Leen Stemla, eigenaar van Meubelmakerij StijlZo Al vanaf kinds af aan is Leen Stelma actief in de houtbewerking. Zijn ruime ervaring begon al op 10 jarige leeftijd, toen hij voorzichtig zijn eerste stapjes zette in het familiebedrijf van zijn vader en zijn oom (Tropic Parket parketvloeren) wat zich bezig houdt met het leggen van parketvloeren. Dit bedrijf heeft ervaring die 50 jaar terug in de tijd gaat. Vanaf de middelbare school heeft Leen actief geholpen met het voorbereiden, produceren, leggen en afwerken van op maat gemaakte parketvloeren.

Leen Stemla, eigenaar van Meubelmakerij StijlZoNa de middelbare school heeft Leen zich gestort op een opleiding Allround Meubelmaker op het het Hout en Meubilisering College in Amsterdam. Na het behalen van zijn diploma hiervoor, heeft hij een eigen meubelmakerij opgestart onder de naam “Meubelmakerij Leen Stelma”. Inmiddels heeft het bedrijf een flinke groei achter de rug en is het omgedoopt in meubelmakerij StijlZo.

Elk project is anders. Daarom heeft Meubelmakerij Stijlzo een grote variëteit aan kennis en vaardigheden in huis of binnen bereik. Vanuit de werkplaats in Geldermalsen kunnen wij werken aan jou meubels, keuken, badkamer etc.

Hoewel de werkplaats in de Geldermalsen staat, werken wij door het hele land. Zo maken wij ook meubels voor onze klanten in de regio’s Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam etc.
 

Site design: Koen van der Weijden | Copyright © 2012 Stylzo All rights Reserved.