StijlZo Meubelmakerij Logo
WERKWIJZE
....................................................................................................................................

Om elk project waar wenselijk op maat te maken en altijd een persoonlijke touch mee te geven, hanteren wij de volgende werkwijze bij de tot stand koming van jou meubel, keuken, badkamer of ander project.

1. Zodra je contact met ons opneemt, proberen we eerst uw wens helder te maken. Daarna volgt bij voorkeur een gesprek bij jou thuis om je wensen en voorkeuren in detail door te nemen. Bij dat gesprek kunnen we ook direct maten opnemen, kleuren combineren en de context van het meubel bekijken. Ook kunnen we eventueel al een prijs indicatie en een indicatie van de levertijd bespreken.
2. Na dit gesprek ontvang je van ons een offerte, vergezeld met tekening of indien gewenst 3D ontwerp van jouw meubel of project, zodat je vooraf een duidelijk beeld krijgt van het meubel of het project.
3. Wanneer de offerte wordt goedgekeurd, gaat uw project in productie in onze werkplaats in Geldermalsen. Indien je interesse hebt om hierbij te komen kijken, ben je van harte welkom!
4. Tijdens het vervaardigen van het project of je meubel hebben we contact over de laatste kleine detials. Deze kunnen dus ook zelfs tijdens het vervaardigen nog worden aangepast.
5. Wij of plaatsen bezorgen het meubel.
Natuurlijk is elk project anders, en dus kan het wenselijk zijn om van bovenstaande werkwijze af te wijken. Neem contact met ons op om dit te bespreken.
 

Site design: Koen van der Weijden | Copyright © 2012 Stylzo All rights Reserved.